Mr. Killer píše:Mám dotaz na Vaše tipy na připojení internetu v Třinci.
Dnes jsem navštívil sídlo KTT, s žádostí o zřízení nové přípojky na ulici Koperníkova a nestačil jsem se divit.. V domě kabelová televize je, ale ne ve všech bytech.. Zavedení zásuvky cca 1000Kč, blokace Tv signálu 800Kč, záloha za modem 1000Kč, instalace 500Kč. Suma dělá cca 3300Kč! Tak jsem poděkoval a odešel! Jsem zákázníkem KTT od počátku existence společnosti, internet také odebírám od začátku. Jelikož se jedná od podnájem, nejsem ochoten platit nehorázné sumy za připojení. Děkuji za TIPy a rady.
kamo, tak ja ti nevim, jestli nejak pochodis s necim jinym. myslim, ze jedinny tvoje mozny reseni je, pokud je tam telefon, tak adsl. jinak zadny jiny provider zde po kabelu neni, ktt je zde monopol, pac jsme maly zatuchly mesto. uz kdysi jsem se ptal falcona, jestli je mozno po jejich siti tahat signal z 802.cz, pac tam nabili rychlosti az v desitkach mb/s i s uploadem a zadnym mesicnim datovym limitem, za pak korun, ale bohuzel. potom jeste je moznost jit do wifi (netron, silesnet, poda, 802.cz), ale pripojka + aktivace te vyjde tak na 5 litru..