jak mam jiny nick treba nejakou blbost . a ne svuj tak mi rikaji ze mam wh , ab a tak ... a jak si pak hned dam svuj nick napisou sry ja jsem nevedel ze si to ty ...
Nechcete stim neco udelat uz konecne ?
Moderátoři: Luki, Lyso, Ace-COM
:-D:-D ty neco mluv si pamatuju jak sem mel v indii skore 925 ku 15 a ty hned z lacostem ste zacali : ananas vypinej ty cheatereMagua píše:Tak to je hodně luxusní topic.By mi bylo docela u řiti jestli mi někdo píše že mám WH a AB návíc ještě kdyby mi to psali nějací snopli malí. A navíc se asi těžko dá stím něco udělat. Myslím si že není zakázané to napsat když si to ten dotyčný smrad třeba myslí
jako píše to tam miliarda lidí kdyby se zato mělo banovat tak natom serveru nehraje nikdo.
maximálně je tady pro tebe rada následovná: Jak nechceš aby ti na kablu nadávali do cheateru, tak hrej se svým nickem a ne s blbostí a nebo si prostě nestěžuj...
JareQ píše:jak mam jiny nick treba nejakou blbost . a ne svuj tak mi rikaji ze mam wh , ab a tak ... a jak si pak hned dam svuj nick napisou sry ja jsem nevedel ze si to ty ...
Nechcete stim neco udelat uz konecne ?
Tak teď si pobavil nejen měananas. píše::-D:-D ty neco mluv si pamatuju jak sem mel v indii skore 925 ku 15 a ty hned z lacostem ste zacali : ananas vypinej ty cheatere
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků