PG a GF ... to je nerealne, us jen z duvodu toho jaky maji gfka pristup ...
libi v PG nejsou ceny ? neni tam snad napsane ceny podle poctu klanu ? ehm ... ?
Moderátoři: Luki, Lyso, Ace-COM
LiBi píše:Nevim mno..Pripada mi vsechny hadky stejne a jsou porad dokola.Bud se tady hadaji herny nebo clany a uz se tomu jen muzu zasmat.Napr. AAR vs GF a nebo Ace-COM vs GF Tropic.
Muj nazor: Je mi to tak jedno Kde se to bude hraty. Jelikoz Nechapu treba ze proc prebira GF ace-Comu Ligu kdyz tam byli od puvodu ale zase nechapu proc by se nemohla hrat liga v Gf Kdyz jak se rika davaji zajimave ceny a vyhry.
Njlepsi bude kdyz si kazda herna rozjede svoji ligu a bude.Pak se ukaze kde se nazbira vic clanu a mozna potom Bude nejaka herna tak chapava a zrusi tu ligu a posle ty clany ketere mneli u sebe do te druhe herny ad je aspon nejaka ta liga..
A nejlepsi by bylo kdyby se spis herny spojily A udelali Ligu do hromady.Tak by pak byli jeste vice zajimavejsi ceny a kazdy by byl spokojen.Napr.Treba prvni zapasy v lize by se odehrali v PG a Odvety Gf.
Ale to je jedno protoze to jsou jen moje bujne fantazije a vim ze tohle by se nikdy nemohlo stat..
Ted zas budu jen radsi prihlizet a sfijet jak to dopadne..
Ale prosim neblaznete LidickyA mnejte Rozum
..
Gl Hf..
$im píše:me se na tech "vysokych stolech" v GF strasne dobre hralo, ale zase ten kour co tam byl.. uz pres to neslo skoro videt.. spise hospoda nez herna, to jedine mi na tom vadi. Jinak se mi hralo hodne dobre.
oni vam tam budou hrat samiGF Playhole píše:$im píše:me se na tech "vysokych stolech" v GF strasne dobre hralo, ale zase ten kour co tam byl.. uz pres to neslo skoro videt.. spise hospoda nez herna, to jedine mi na tom vadi. Jinak se mi hralo hodne dobre.
JN ten kouř nám taky vadil a proto vymakáváme prostory pro kuřáky cigaret mimo prostory s pc které se při větších akcí budou používat aby se tam dalo dýchatmyslím že do tydne max 2 by měl být problém vyřešen.
Složté lepší tým než AAR to je v 3nu nikdo nedá ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků