LOL, tak o tohle se s vámi musím podělit
V třineckém magazínu č.442 řekl ředitel KTT Ing. Liszka doslovně toto : "...co je novinkou je, že bude možnost využití pro stávající klienty nebo stávající klienty, kteří jsou samí jedničkáři a tam bude navýšení tarifu o jeden výše, to znamená, jestliže měl někdo limit basic, tak si dostane za 2 měsíce na to limit basic plus."komentátor pokračuje:"V rámci akce samé jedničky se bude možné přihlásit od konce června do konce července."
Vyslán natěšenými dětmi jsem zašel tedy dnes na KTT. Na vysvětlení mám 2 děti o obě mají samé jedničky. Takže jejich i moje představa byla, že za každé vysvědčení bude navýšen tarif o 2 měsíce. Nejprve jsem se dozvěděl od paní recepční, že limit bude navýšen jen na 1 měsíc a jen za jedno vysvědčení, protože to je údajně akce jen na prázdniny. Když jsem se ohradil, že v třineckém magazínu bylo řečeno něco zcela jiného, tak jsem dozvěděl, cituji doslova "co bylo řečeno v třineckém magazínu není závazné". Požádal jsem, že tuhle větu bych si rád poslechnul od pana ředitele osobně. Následoval 10 minutový rozhovor s Ing. Liszkou, kde ze sebe pana ředitel sypal jednu slovní perlu za druhou. Pro pobavení všech některé cituji :
1. " tak jak to bylo v magazínu řečeno to nebylo myšleno. Je snad samozřejmé, že navýšení tarifu platí jen po dobu prázdnin."
2. Na můj dotaz jak může být navýšení tarifu na 2 měsíce, když lze o něj požádat do konce července, protože pak zbývá jen srpen a takto to v magazínu rozhodně řečeno nebylo, jsem se se dozvěděl následující : "Akce se řídí interními pravidly a podle nich je platnost pouze po dobu prázdnin". Požádal jsem o předložení tohoto interního pravidla "........." tečky znamenají trapné mlčení. Co si budem vykládat, žádná napsaná pravidla k akci samé jedničky zřejmě nejsou
3. a další skvělý slovní obrat "to co jsem řekl v třineckém magazínu není závazné, to nelze používat jako obchodní dokument"
4. odpověď na můj dotaz, zda si můžu tento rozhovor natočit a přehrát doma dětem a zveřejnit na internetu "rozhodně ne"
Shrnu to následovně - Vážená KTT, svojí akci samé jedničky si strčte někam...... třeba do šuplíku. Já navýšení tarifu nepotřebuji, ještě nikdy jsem limit nepřečerpal, měla to být pouze psychologická odměna dětem za jejich dobré výsledky ve škole.
Obrázek co je KTT za firmu a pan ředitel Ing. Liszka za člověka si, z výše uvedeného, udělá snadno i průměrně inteligentní člověk, natož chytré děti.