Moderátor: Luki
Buba píše:Nechci se nikoho zastávat ale tzv. menšiny mají nárok na cedule ve svém jazyce takže Lyso v Polsku fakt nikde české nápisy neuvidíš, už jsi viděl někoho emigrovat na východ? Jednou po mně chtěl slovenský celník abych mu ukázal nákladový prostor a když jsem mu tohle řek prokopali mi k...y celé auto, inu IQač se nezapře.
Když si vezmete samostatné obce v tomhle polském údolí, tak je to jen v lidech jestli budou cedule nebo nebudou.
A tak je to se vším...
mongos píše:Buba píše:Nechci se nikoho zastávat ale tzv. menšiny mají nárok na cedule ve svém jazyce takže Lyso v Polsku fakt nikde české nápisy neuvidíš, už jsi viděl někoho emigrovat na východ? Jednou po mně chtěl slovenský celník abych mu ukázal nákladový prostor a když jsem mu tohle řek prokopali mi k...y celé auto, inu IQač se nezapře.
Když si vezmete samostatné obce v tomhle polském údolí, tak je to jen v lidech jestli budou cedule nebo nebudou.
A tak je to se vším...
to chces rict ze kdyby tu napriklad bylo 10 mensin tak na baraku bude pod ceskou tabuli dalsich 10 v jinem jazyce??? nevidim duvod proc by se tu meli davat nazvy ulic v jinem jazyce to je blbost ale proti polakum nic nemam
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 47 návštevníků