Connax kterym se kabelovka koduje neni prolomeny, takze EMU nehrozi. S tou DigiTV to bude jeste zajimave - pokud vim, tak jsou v takovem celkem dost problemovem stavu. Ale pokud kabelovka nejak vyrazneji zvedne ceny, tak jim reknu papa a soupnu na barak talir (akorat zadne digitv - bud SkyLink nebo CSLink)
Nevím,který z hackerů by šel do toho prolomit kodování nějaké KT,která používá Conax se spárovanými kartami - Myslím,že by to bylo pro něj velmi málo zajímavé,jít do něceho takového,když je mnoho jiných a lákavějších programů k prolomení v DVB-S. A co se týče Digi-Tv jede v emu tak dlouho pouze z finančních důvodů a množství žalob Tv provozovatelů od nihž přebírá nelegálně programy a to už vubec nebudu rozebirat jejich kvalitu jak obrazového tak zvukového zpracování! Zlatý Sky-Link.
V DVB-C se mi objevily nějaké kanály které mají prefix AVCHD - nevíte co to jsou zač (podle mne to jsou SD kanály zakódované do MPEG4 ale nejsem si jistý, rozhodně vypadají líp než stejné SD bez toho prefixu)
Je to luxus. Jde vidět, že kabelovka se tento rok asi rozhoupává ke "konečnému řešení". Jen doufám, že nedojde k dramatickému zdražení, přibude více HD programů a že do budoucna kartu využiji ke stavbě HTPC.
Tak jsem začal tak trochu přemýšlet . Najel jsem si na http://www.nej-tv.cz/documents/breclav/ ... 1.2010.pdf .Řekl bych, že se to asi bude týkat nás. Tak teď nevím. Na NejTV jsem si přečetl, že karty do PC nemusí být podporovány, takže ji asi budu vracet a vypadá to na satelit.
Tohle jsou jen samé spekulace, jen mě štve to, na co stále KTT čeká?! Chápu, že ceny ještě nemusí mít nastaveny, ale nějaký nástřel programové nabídky by se už objevit mohl.. Mnoho lidí už čekat nechce, a dle mého názoru šáhne co nevidět po parabole.. Ovšem troufnu si tvrdit, že některé kanály ve specifikaci HD budou za tučný příplatek
Nevím jestli jde o spekulace, ale pokud bude jeden vlastník, tak je logické, že ceny budou stejné všude. UPC taky nedělá rozdíl mezi lokalitami. Navíc je pravděpodobné, že kabelovka využije navýšení DPH.
Zajímalo by mě, proč by někdo zůstával u kabelovky, když přes satelit, jehož komplet koupíte do 4.000 i s kartou pro neomezené sledování asi 20 českých a slovenských kanálů. A to bez dalších poplatků. Navíc brzy začne vysílat pozemní digitál a pak už to nemá vůbec cenu, protože můžeme sledovat TV v relativně dobré kvalitě prakticky bez poplatků. Nevíte někdo, zda se už dá v Třinci sledovat digitál pozemně? Nemám anténu, tak to nemohu vyzkoušet.