Zdravim vsechny uzivatele nase kabelove televize trinec a s ni take uzivatelë internetu. k tomu abych napsal tenhle prispevek me donutilo chovani (EU)malla, ktery je take jednim ze spravcu DC++.
Jak jiz sami vite tak hlavni okno toho HUBU neni urceno pro komunikaci mezi uzivateli, ale pouze pro reseni technickych problem. Nekdy se Vam stane, ze v pripade ze nekdo do toho okna prispeje tak se vam samo otevre a mate ho dole na liste popripade se otevre primo hned. Aspon u me verze DC to takhle funguje.
Tato situace se mi bohuzel stala (bohuzel jsem nenapsal abych tohle sve chovani omlouval, ale bohuzel systemu, ktery na hubu funguje) a ja smajlika jednoducheho :) poslal do tohoto okna HUBU, ktere je urceno pouze pro prispevky technickeho charakteru.
Abych se dostal k jadru veci. Sled udalosti co pote nasledoval byl jednoznacny. Po odeslani smajlika mi prisla lokalni zprava od spravce EUmalla tady tohle: "neviz jake jsou pravidla chovani na hubu? a jestli si je nechci znovu procist". Mno vzhledem k tomu ze jsem student vysoke skoly a cestinu mam v malicku a nemam rad lidi, kteri psat cesky neumi jsem mu odpovedel (porad lokalni zpravou) ze s lidmi, kteri neumi psat cesky se vubec bavit nebudu a ze mi nemaji co rict.
Pote prisla jeste jedna hlaska ve stylu jestli si ty pravidla opravdu precist jeste jednou nechci a moje odpoved ve stylu jestli je teda psal on svoji vyborne gramaticky zvladnutou cestinou takze to radeji cist nebudu.
No takze nas spravce to pochopil tak, ze mi za tuhle vec dal ban na jeden den (tzn. 24 hodin se nemuzu pripojit na HUB). Z toho vyplyva ja poslu smajlika kam nepatri :) a za to se 24 hodin nesmim prihlasit na HUB. Pro porovnani napsal uzivatel <Hypko_a_Paco> vetu: "lol emall :D" a dostal za to:
"<-Hub-> Hypko_a_Paco has been warned because: ...v hlavním okně HUBu NENÍ tolerováno: - nepředmětné a zbytečné zprávy, smailování (chatování, spam,..).... If IT doesn't calm down IT WILL be kicked from the hub."
Tzn. ze dostal varovani. Ja poslal dvojtecku a zavorku dva znaky a dostal jsem kick na 24 hodin s takovouto hlaskou:
"<-Hub-> Mate docasne ban do 2006-01-24 16:10:55 od (EU)Mall protoze: <kahchna> 23.01.2006. BAN 1 den. Poruseni pravidel HUBu, nesmysly na mainchatu HUBu. ............BAN 1 den.......... OPs (EU)Mall, ICQ: 338-706-333, mallorquin@net.tvtrinec.cz"
Ale tahle vec pokracovala dale. Pote co jsem zjistil ze jsem dostal ban na 24 hodin jsem naseho (EU)malla kontaktoval pres ICQ, kontakt mel pripsany pod hlaskou. Kde jsem mu vysvetlil, ze je to celkem nespravedlive dostat za smajlika ban na 24 hodin s tim ze me vlastne ani nevaroval jak by mel (snad stejny metr na vsechny! ne?) Vzhledem k tomu, ze me docela namichl jsem pripsal par ostrejsich vet kde ta nejostrejsi byla "dej debilovi funkci a mas klid" (presne vystihnuty pripad naseho spravce). Pripominam ze tahle konverzace probihala na ICQ coz s HUBEM ma pramalo spolecneho.
Po me nejostrejsi vete nasledovalo neco vy stylu frajere mas to spocitany ted se ukaz a za toho debila jsem dostal ban permamentni coz znamena ze se ted na HUB Cablenet nepripojim.
Takze zhrneme po nechtenem poslani dvojtecky a zavorky do okna, kde to nepatri, jsem nebyl upozornen a po opraveni gramatickych chyb pri konverzaci se spravcem dokonce banovan na 24 hodin a po dalsi konzultaci na ICQ!!!! banovan permamentne.
HUB Cablenet sdili 5,99 TiB a HUB krale miroslava (10.3.1.31) 4,84 TiB. Nevim jak vy ale me to jedno TiB, ktere je nasdilene na HUBu Cablenet nestoji za to aby nekdo se mnou jednal tak jak jedna. Jsou tady reakce nelibi se ti tam nechod tam. OK. Nebudu. Ale lidi prosim zamyslete se nad tim jestli chcete byt nekde na HUBu, kde dostali spravcovskou funkci takovi lide jako (EU)mall. Jde tady o princip a ten tady rozhodne dodrzovan neni. A take jsem si vsiml ze nejsem prvni a asi ani ne posledni komu se takovahle nebo podobna vec stala. Zvazte proto sve pripojeni pouze na HUB krale miroslava kde panuje urcita uvolnenost, pratelska atmosfera, zadne stresy apod.
Doufam ze jsem Vam aspon trochu otevrel oci, pri odpovedi na otazku kdo taha za packy takoveho systemu jako je HUB Cablenet Trinecke kabelove televize. Jo a taky doufam ze tenhle prispevek nebude smazan hned po jeho uverejneni coz je tady taky bezna vec. Dekuji v pripade ze jste docetli tenhle clanek az tady a take dekuji za jakekoliv vyjadreni nesouhlasu s funkci kterou (EU)mall zastava a to nejlepe primo na jeho ICQ(338-706-333) ve stylu apelovani na jeho gramatickou tvorbu :). Urcite mu ale i tyhle pripominky nezabrani dale delat to co dela a proto spise navrhuji pripojeni na HUB krale miroslava do te doby, dokud budou spravcovat lide, kteri jsou opravdu docela mimo. S pozdravem *kahchna*. Sve prave jmeno nebudu uvadet vzhledem ke skutecnosti, ze pry (EU)mall ma pry nejake bojove plemeno psa. Takze proc drazdit kobru bosou nohou :)