corpse píše:To Marcus a řiťolez GfLion-Tak to je mezi náma velký rozdíl. Mně je mainchat u prdele, protože ho nečtu a je mi jedno co tam kdo píše. Pokud nikdo nic, tak je to okno si myslím zbytečné. Pokud OP dává ban za to, že má sám vadného klienta a permban za to, že je na to upozorněn, je to u mně dement a dementem zůstane. Pokud se někdo zeptá na adresu druhého hubu kabelovky a dostane za to ban stejně, jako ten co tu adresu zadá- je u mně OP, který to udělal dement a znova jím zůstane. Pokud nereaguje na mail od dotyčného, kterému dal ban a který je napsaný slušně, bez nějakých nadávek nebo dohadování- je u mně takový OP znova dement. A těch příkladů už tady bylo hodně, kdy se dal ban i bez nějaké provokace apod.Jen pro Marcuse- Jestli čteš fórum pravidelně, tak to musíš vědět. Píšeš na začátku, že máš dc++ jen na stahování a nic jiného. To já taky, proto mi nijak nevadí co kdo píše do mainchatu, protože to většinou ani nečtu ( ty zřejmě jo, ale pak nemáš dc++ jenom na stahování). Pokud je urážka OP někde v soukromí důvodem pro ban, tak chci to pravidlo vidět. Nevhodné vyjadřování o hubu na jiných hubech mi taky nepřipadá, jako nějaké pravidlo. Nikdy jsem ani jedno z těch nečetl, ovšem pokud se tam nedostalo dodatečně a to už nemůžu vědět. Každopádně tam nebylo v době, kdy za to x lidí dostalo ban.
hele já nejsem řiťolezec nebo jak to nazýváš, to zaprvé... pokud neumíš sám sebe hájit bez urážek tak... nemám náladu to ani komentovat... já to nemám za potřebí... ale příjde mi ubohé vyhrožovat OP napadením na PM a pak si strasne hrat na neviňátko... "ježíšmarjá... za co já jsem ten BAN jenom dostal... podívejte se na mě, já jsem ten BAN dostal neprávem" ..... ono jakékoliv slovní napdení a výhružky kdekoliv (PM, mainchat, ICQ) se trestají permbanem.... ještě navíc.když své ICQ a email přidává do BAN message...