Moderátor: Luki
no jo vlastně zapomněla jsem napsat PM na tomhle fóru , omlouvám se !!!falcon píše:Nikdo neví o čem píšeš, když to umístíš do fora "Vše ostatní", třeba myslíš DC, třeba email,...
Pokud chcete kontaktovat přímo s KTT, jsou i jiné standardní možnosti, forum je určeno hlavně pro uživatele, některé sekce lze použít i pro komunikaci s KTT, pokud to ovšem potřebujete rychle, pak musíte použít klasickou cestu (email, telefon,..).
jo napsala bych ti PM na hubu, kdybych neměla ban a na to jsem se ptala jestli jsi dostal PM ode mně, tahle odpověď mi stačí, psala jsem ti 3 PM tak nechápu, proč ti nepřišla ani jedna, no díky za odpověď[TNT]Nithro píše:1) žádnou PM od tebe jsem zde na foru nedostal
2) vyjádřím se k tomu k čemu budu chtít (potažmo napíšu tomu komu budu chtít)
3) pokud si semnou chtěla mluvit stačilo mi napsat na PM na Hubu
Takže asi tak...
však já následky nesu !! A ani nechci po tobě, aby jsi mi ho zrušil, chtěla jsem jenom vědět přezdívku Malla na tomhle fóru, ale teď už to nechci vědět, je mi to jedno, stejnak fuck Cablenet, forever ZKM a AntiMall, a smazala jsem to protože jsem neměla právo to psát a taky proto jsem se chtěla omluvit Mallovi, a proto jsem od tebe chtěla zjistit jeho přezdívku, myslela jsem, že to budeš vědět, sorry, že jsem ti vůbec psala, příště se zeptám někoho jiného[TNT]Nithro píše:Já jsem ti permban nedal a ani ti ho nezruším. Navíc za to co si napsala a pak smazala za to bych ti permban dal i já. Takže tak!
Nauč se snašet následky za své činy. Odvahu na napsaní si měla, tak měj i na to aby si snesla i následky.
ten příspěvek nad tímhle je můj, sorry nevšimla jsem jsi, že nejsem přihlášená, to aby jsi mi nemohl říct, že jsem sráč, že píšu pod AnonymemAnonymous píše:však já následky nesu !! A ani nechci po tobě, aby jsi mi ho zrušil, chtěla jsem jenom vědět přezdívku Malla na tomhle fóru, ale teď už to nechci vědět, je mi to jedno, stejnak fuck Cablenet, forever ZKM a AntiMall, a smazala jsem to protože jsem neměla právo to psát a taky proto jsem se chtěla omluvit Mallovi, a proto jsem od tebe chtěla zjistit jeho přezdívku, myslela jsem, že to budeš vědět, sorry, že jsem ti vůbec psala, příště se zeptám někoho jiného[TNT]Nithro píše:Já jsem ti permban nedal a ani ti ho nezruším. Navíc za to co si napsala a pak smazala za to bych ti permban dal i já. Takže tak!
Nauč se snašet následky za své činy. Odvahu na napsaní si měla, tak měj i na to aby si snesla i následky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků