Moderátor: Luki
kundros píše:Dobrý den, ode dnešního dne, kdy měly být zlepšeny služby KTT v oblasti internetu mi vzrostly odezvy na server zhruba dvojnásobně, což se jaksi vylučuje s kvalitním připojením. Mohu poprosit o vrácení staré služby? Mě by opravdu stačilo 4Mbit/1,25Mbit, ale hlavně ať ty odezvy jsou použitelné, takhle mi padá FTP spojení ještě dříve než začne. Hamachi je dýchavičné jak důchodce u pokladny v Lidlu. A hraní jakýchkoli On-Line her je de facto nepoužitelné.
PROSÍM už nám "NEZLEPŠUJTE" vaše služby, protože prozatím to vypadá, že je spíše zhoršujete a pokud to opravdu myslíte takhle vážně, pak mi to bude líto, ale zase připojím staré dobré ADSL, sice o chlup dražší, ale dá se tomu říkat internet.
Vypovím smlouvu, i když to tam máte smluvně na rok, protože to co poskytujete není připojení k internetu.
Hezký den,
Váš do listopadu, jakž takž, spokojený zákazník...
P.S. Falcone nic proti tobě, vím, že se snažíš, aby to bylo co nejlepší. Jenomže síť KTT je přetížena a pokud nejste schopni garantovat, alespoň trochu rozumné QoS, pak se opravdu nejedná o internet.
Odezvy 80 až 120 ms mám z ADSL do Kanady a USA, u Vás i do Prahy.
Edit: Než mi najede úvodní stránka některých českých portálu a e-shopu, tak čekám i 10sekund.
kejNo píše:
vyborne napsano... kazdopadne souhlasim... ktt je pretizeno... nechapu, proc nezrusite dc++ sit, kdyz vam ji to tak zatezuje? ...limity uz jsou dost velke na to, aby si lide stahovali z verejnych hubu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků