Návštěvník píše:No jo,ale LCD TV s uhloprickou do 56cm s Ful Hd jsem nejak nenasel.Mam predstavu o typu Samsung LE22B450 ale ma to jen zminovane DVB-T/C
Na vanoce jsem koupil Samsung P2270HD. DVB-T/C Full HD. Ma i CI slot. Zatím jsem spokojeny.
Moderátor: Luki
Návštěvník píše:No jo,ale LCD TV s uhloprickou do 56cm s Ful Hd jsem nejak nenasel.Mam predstavu o typu Samsung LE22B450 ale ma to jen zminovane DVB-T/C
Návštěvník píše:Návštěvník píše:No jo,ale LCD TV s uhloprickou do 56cm s Ful Hd jsem nejak nenasel.Mam predstavu o typu Samsung LE22B450 ale ma to jen zminovane DVB-T/C
Na vanoce jsem koupil Samsung P2270HD. DVB-T/C Full HD. Ma i CI slot. Zatím jsem spokojeny.
Mr. Killer píše:Návštěvník píše:Návštěvník píše:No jo,ale LCD TV s uhloprickou do 56cm s Ful Hd jsem nejak nenasel.Mam predstavu o typu Samsung LE22B450 ale ma to jen zminovane DVB-T/C
Jako nechci být chytrý, ale při výše uvedené uhlopříčce, to je spíš monitor s TV tunerem?!
Stejně by mě zajímalo jak bude řešen po přechodu na DVB-C příjem na více Tv v jedné bytové jednotce v tomto pásmu.
Přiklad - 3TV s DVB-T + DVB-C tunerem - Obyvák + Dětí + Kuchyň. Ke každé bude třeba spárovaný conax modul s přístupovou kartou,a zde je otázka zdali bude každý jeden modul vázán na jeded poplatek programové nabídky (pokud ano,tak to znamená přikladově 3x500Kč měsíčně,na což se můžu vybodnot a pustím si radši do domácího rozvodu DVB-T s Ostravy,které nemám problém přijímat),nebo je tady druhá - ta lepší varianta,že si všechny tři přístupové moduly i s kartama od KT zakoupím a budu je mít vázany pouze na jednu smlouvu a jeden poplatek,jedné bytové jednotky.
BOBAX píše:Ocenil bych trochu pružnější přístup. Olympiáda se blíží a vše má být v HD. V polovině roku je MS ve fotbale.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků