Moderátor: Luki
majo píše:Cau potrebuji pomoct ohledne spojeni s uživatelem, ktery používa skype, ale nema internet pres kabelovku.Zkoušíme si zavolat ,ale píše nám to spojeni selhalo s neznámých důvodu . Je možne, že jsem chranění nějakým tzv. Firweelem (za chyby se omlouvam nevim jak se to píše) ,který nedovoluje spojení ?
majo píše:Cau potrebuji pomoct ohledne spojeni s uživatelem, ktery používa skype, ale nema internet pres kabelovku.Zkoušíme si zavolat ,ale píše nám to spojeni selhalo s neznámých důvodu . Je možne, že jsem chranění nějakým tzv. Firweelem (za chyby se omlouvam nevim jak se to píše) ,který nedovoluje spojení ?
Nithro píše:pecco možná že si připadáš vtipný nebo jen potřebuješ neustlále rozdmíchávat "hadky", ale to že budeš za Gflionem a nebo za kýmkoliv jiným lozit a machrovat tim, že je budeš zesměšnovat, tak tim si uctu ani obdiv nezískáš. Spíš naopak! A myslím, že tohle není názor zdaleka jen můj. Očekávám, že se tady zas budete předhánět kdo mě víc urazí, ale jestě než sem neco napíšete zkuste nad sebou chvíli zapřemýšlet i vy, jak jste k tomu několikrát nabádali. Nejsem člověk který by vyhledával konflikty, ale některé věci a některé Vaše názory jsou opravdu zkreslené tím, že si myslite, že se Vám stala nějaká křivda. Já sám si myslim a i vím z toho jak se (EU)Malla mohl poznat, že on se žádné rozumné debatě nebrání. Mějte se a hezky zbytek dne.
R.O.S.I píše:Nithro píše:pecco možná že si připadáš vtipný nebo jen potřebuješ neustlále rozdmíchávat "hadky", ale to že budeš za Gflionem a nebo za kýmkoliv jiným lozit a machrovat tim, že je budeš zesměšnovat, tak tim si uctu ani obdiv nezískáš. Spíš naopak! A myslím, že tohle není názor zdaleka jen můj. Očekávám, že se tady zas budete předhánět kdo mě víc urazí, ale jestě než sem neco napíšete zkuste nad sebou chvíli zapřemýšlet i vy, jak jste k tomu několikrát nabádali. Nejsem člověk který by vyhledával konflikty, ale některé věci a některé Vaše názory jsou opravdu zkreslené tím, že si myslite, že se Vám stala nějaká křivda. Já sám si myslim a i vím z toho jak se (EU)Malla mohl poznat, že on se žádné rozumné debatě nebrání. Mějte se a hezky zbytek dne.
V tom s tebou musím souhlasit! Kdyby si ten týpek nepomohl nakonec sám, tak se akorát dozví, že GFLion je d...l a Pecco je borec. S problémem mu nepomohl nikdo. Takže všechny příspěvky (i ten můj) jsou zbytečné.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků